Facebook YouTube
Av. President Companys 250, Badalona 933 95 00 55 | info@plantesiflorsbada.com

Història

Els orígens d’aquest negoci de jardineria i floristeria es remunten a l’any 1905, a l’alt maresme, amb el cultiu propi de flor tallada. Passats els anys, al voltant de l’any 1920, el nostre pare es trasllada a Badalona, a la masia de Can Bada, on continua el cultiu de flor i la comercialització de diferents tipus de plantes.

El negoci ha passat de generació a generació i actualment al capdavant hi som la Mª Rosa i en Rafel Bada que continuem duent a terme la nostra estimada feina.

Plantes i Flors Bada és un negoci vinculat a la ciutat de Badalona des de fa molts anys, doncs és on l’empresa ha arrelat i crescut, i és per això que  ens dediquem al disseny i manteniment de molts badius de la ciutat. Tot i així, també treballem en altres poblacions del territori català.

Reconeixements

Plantes i Flors Bada va rebre l’any 2007 un reconeixement del Gremi de Floristes de Catalunya pels més de 25 anys formant part de l’Associació

L’any 2012, varem rebre el Premi de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris per la nostra trajectòria durant més de cent anys de serveis.

historia
Reconeixements
Reconeixements